Cocina y gastronomía en el Hostal de Blanca de Navarra a mediados del siglo XV (1433)

Nutrición, alimentación y salud: confluencias antropológicas

SERRANO LARRÁYOZ, Fernando

Argitalpen urtea:
2000
Argitalpen tokia:
Donostia-San Sebastián
ISBN:
84-8419-962-2
ISSN:
1137-439X

pdf jaitsi

Laburpena

XV. mendearen lehen erdiko Nafarroako Errege Gorteko sukaldaritza-praktika eta ohitura gastronomikoen lehen zirriborroa eskaini nahi izan dugu lan honetan. Beranduko Erdi Aroko nafar gorte-sukaldaritzaren ezaugarriak egiaztatu nahi izan ditugu, eta beste hainbat lurralderen eragina frogatu ahal izan dugu, bai penintsulakoen aldetik .Gaztela edo Katalunia., eta bai europarren aldetik. hala nola Frantzia edo Italia.
Partekatu
Facebook Twitter Whatsapp

Buscador

Bilaketa aurreratua