Consumo de alimentos ricos en azúcar-sal en niños de Las Arenas (Getxo, Bizkaia) por grupos de edad
Ansótegui Alday, Laura
; Arroyo Izaga, Marta
; Martínez de la Pera, Concepción
; Municio, Marian
; Rocandio Pablo, Ana María
; Zamacona, Naiara
- Argitalpen urtea:
- 2011
- Argitalpen tokia:
- Donostia-San Sebastián
- ISBN:
- 978-84-8419-227-5
- ISSN:
- 1137-439X
Laburpena
Haurrek gantza eta karbohidratoak gero eta gehiago kontsumitzeak, goxoki, freskagarri, produktu industrial eta snack-ekin batera, elikagai osasuntsu gutxiago hartzeak eta sedentarismoak eragiten diote haien osasunari. Arreta berezia jarri behar zaie egungo bizitza eraren osagai diren elikagaiei: "snack"-ak, goxokiak, opilak edo otorduen arteko mokadu jatea, dakartzaten ondorio garrantzitsuengatik.Erregistratu eta jaitsi Eusko Ikaskuntzaren argitalpenak
Erregistratuta nago. Kontura sartu