Consumo de alimentos ricos en azúcar-sal en niños de Las Arenas (Getxo, Bizkaia) por grupos de edad

Alimentación y globalización

Ansótegui Alday, Laura
; Arroyo Izaga, Marta
; Martínez de la Pera, Concepción
; Municio, Marian
; Rocandio Pablo, Ana María
; Zamacona, Naiara

Argitalpen urtea:
2011
Argitalpen tokia:
Donostia-San Sebastián
ISBN:
978-84-8419-227-5
ISSN:
1137-439X

pdf jaitsi

epub jaitsi

Laburpena

Haurrek gantza eta karbohidratoak gero eta gehiago kontsumitzeak, goxoki, freskagarri, produktu industrial eta snack-ekin batera, elikagai osasuntsu gutxiago hartzeak eta sedentarismoak eragiten diote haien osasunari. Arreta berezia jarri behar zaie egungo bizitza eraren osagai diren elikagaiei: "snack"-ak, goxokiak, opilak edo otorduen arteko mokadu jatea, dakartzaten ondorio garrantzitsuengatik.
Partekatu
Facebook Twitter Whatsapp

Buscador

Bilaketa aurreratua