Solasaldiak

El proyecto Solasaldiak, recoge conversaciones entre personas de acreditada trayectoria en sus ámbitos de trabajo.

June Yamaguchi. Vascu Bishoku Club: Desde que trabajo con cocineros vascos nunca he tenido una faena, ni un retraso de 15 minutos; se funciona igual que en Japón

June Yamaguchi. Vascu Bishoku Club: Desde que trabajo con cocineros vascos nunca he tenido una faena, ni un retraso de 15 minutos; se funciona igual que en Japón

2013-01-09

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June Yamaguchi. Vascu Bishoku Club: Euskal sukaldariekin lan egiten dudanetik inoiz ez dut hutsik edo 15 minutuko atzerapenik izan; Japonen antzera lan egiten da

June Yamaguchi. Vascu Bishoku Club: Euskal sukaldariekin lan egiten dudanetik inoiz ez dut hutsik edo 15 minutuko atzerapenik izan; Japonen antzera lan egiten da

2013-01-09

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Itziar Aguirre. Cocinera: Cuando cocino fusiono culturas, conocimientos, vivencias, sensaciones

Itziar Aguirre. Cocinera: Cuando cocino fusiono culturas, conocimientos, vivencias, sensaciones

2012-04-27

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Itziar Aguirre. Sukaldaria: Kozinatzen dudanean kulturak, ezagutzak, bizipenak, sentsazioak fusionatzen ditut

Itziar Aguirre. Sukaldaria: Kozinatzen dudanean kulturak, ezagutzak, bizipenak, sentsazioak fusionatzen ditut

2012-04-27

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Iñigo Lavado. Cocinero: Yo no soy un artista, yo tengo una empresa de servicios

Iñigo Lavado. Cocinero: Yo no soy un artista, yo tengo una empresa de servicios

2010-07-30

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Iñigo Lavado. Sukaldaria: Ni ez naiz artista, nik zerbitzu enpresa bat daukat

Iñigo Lavado. Sukaldaria: Ni ez naiz artista, nik zerbitzu enpresa bat daukat

2010-07-30

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Teresa del Valle. Presidenta del XVII Congreso de Estudios Vascos: El XVII Congreso de Estudios Vascos es reflexión en el presente para abrir líneas de actuación hacia el futuro

Teresa del Valle. Presidenta del XVII Congreso de Estudios Vascos: El XVII Congreso de Estudios Vascos es reflexión en el presente para abrir líneas de actuación hacia el futuro

2009-11-13

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Teresa del Valle. Eusko Ikaskuntzaren XVII. Kongresuko Lehendakaria: Eusko Ikaskuntzaren XVII Kongresua orainaldian lan egitea da etorkizunera begira jardunbideak abiatzeko

Teresa del Valle. Eusko Ikaskuntzaren XVII. Kongresuko Lehendakaria: Eusko Ikaskuntzaren XVII Kongresua orainaldian lan egitea da etorkizunera begira jardunbideak abiatzeko

2009-11-13

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Javier Retegui. Presidente de Eusko Ikaskuntza: Vivimos con estructuras de organización de la sociedad absolutamente iguales, como si no hubiera ocurrido nada con el cambio tecnológico

Javier Retegui. Presidente de Eusko Ikaskuntza: Vivimos con estructuras de organización de la sociedad absolutamente iguales, como si no hubiera ocurrido nada con el cambio tecnológico

2008-12-19

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Xabier Retegi.Eusko Ikaskuntzako Lehendakaria: Gizarte antolakuntzako egitura guztiz berdinekin bizi gara, aldaketa teknologikoarekin ezer gertatu ez balitz bezala

Xabier Retegi.Eusko Ikaskuntzako Lehendakaria: Gizarte antolakuntzako egitura guztiz berdinekin bizi gara, aldaketa teknologikoarekin ezer gertatu ez balitz bezala

2008-12-19

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Javier Retegui. President of Eusko Ikaskuntza: We are living with exactly the same social organisational structures as before, as if nothing had happened with the technological changes

Javier Retegui. President of Eusko Ikaskuntza: We are living with exactly the same social organisational structures as before, as if nothing had happened with the technological changes

2008-12-19

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Luis Irizar. Cocinero: El vasco es tradicional, pero se abre a conocer otras cocinas y es muy curioso

Luis Irizar. Cocinero: El vasco es tradicional, pero se abre a conocer otras cocinas y es muy curioso

2008-10-03

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Luis Irizar. Sukaldaria: Euskalduna tradiziozalea da, baina beste sukaldaritza batzuk ezagutzeko prest egoten da eta jakin-min handia du

Luis Irizar. Sukaldaria: Euskalduna tradiziozalea da, baina beste sukaldaritza batzuk ezagutzeko prest egoten da eta jakin-min handia du

2008-10-03

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Luis Irizar. Chef: Basque people are traditional, but they are open to discovering other cuisines

Luis Irizar. Chef: Basque people are traditional, but they are open to discovering other cuisines

2008-10-03

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Andoni Luis Aduriz. Cocinero del restaurante Mugaritz: Si te digo la verdad, no me gustaría que me dieran la tercera estrella Michelin

Andoni Luis Aduriz. Cocinero del restaurante Mugaritz: Si te digo la verdad, no me gustaría que me dieran la tercera estrella Michelin

2007-03-23

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Andoni Luis Aduriz. Mugaritz jatetxeko sukaldaria: Egia esan, hirugarren Michelin izarra ez ematea gustatuko litzaidake

Andoni Luis Aduriz. Mugaritz jatetxeko sukaldaria: Egia esan, hirugarren Michelin izarra ez ematea gustatuko litzaidake

2007-03-23

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Joseba Azkarraga. Consejero de Justicia, Empleo y Seguridad Social: Estamos ante un grave problema, la siniestralidad laboral, frente al que sólo cabe seguir trabajando y esperar el esfuerzo de todos los agentes socioeconómicos

Joseba Azkarraga. Consejero de Justicia, Empleo y Seguridad Social: Estamos ante un grave problema, la siniestralidad laboral, frente al que sólo cabe seguir trabajando y esperar el esfuerzo de todos los agentes socioeconómicos

2005-03-04

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Joseba Azkarraga. Justizia, Enplegu eta Gizarte Segurantzako sailburua: Laneko ezbeharren arazoa larria da, baina egin dezakegun gauza bakarra lanean jarraitzea eta eragile sozio-ekonomiko guztiei ahaleginak egin ditzatela eskatzea da

Joseba Azkarraga. Justizia, Enplegu eta Gizarte Segurantzako sailburua: Laneko ezbeharren arazoa larria da, baina egin dezakegun gauza bakarra lanean jarraitzea eta eragile sozio-ekonomiko guztiei ahaleginak egin ditzatela eskatzea da

2005-03-04

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Jakes Casaubon. Ikerlea: Ni naiz ikerle xume bat, euskal kultura maite dut, ene bizi guzia hortan lehiatzen naiz, bainan egiten dut apalki

Jakes Casaubon. Ikerlea: Ni naiz ikerle xume bat, euskal kultura maite dut, ene bizi guzia hortan lehiatzen naiz, bainan egiten dut apalki

2004-11-19

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Jakes Casaubon. Chercheur: Je suis un simple chercheur, j'aime le Pays basque et sa culture, j'y ai consacré ma vie, mais je l'ai fait modestement

Jakes Casaubon. Chercheur: Je suis un simple chercheur, j'aime le Pays basque et sa culture, j'y ai consacré ma vie, mais je l'ai fait modestement

2004-11-19

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