Solasaldiak
Le projet Solasaldiak rassemble des conversations entre des personnes ayant fait leurs preuves dans leur milieu de travail.
June Yamaguchi. Vascu Bishoku Club: Desde que trabajo con cocineros vascos nunca he tenido una faena, ni un retraso de 15 minutos; se funciona igual que en Japón
2013-01-09
June Yamaguchi. Vascu Bishoku Club: Euskal sukaldariekin lan egiten dudanetik inoiz ez dut hutsik edo 15 minutuko atzerapenik izan; Japonen antzera lan egiten da
2013-01-09
Itziar Aguirre. Cocinera: Cuando cocino fusiono culturas, conocimientos, vivencias, sensaciones
2012-04-27
Itziar Aguirre. Sukaldaria: Kozinatzen dudanean kulturak, ezagutzak, bizipenak, sentsazioak fusionatzen ditut
2012-04-27
Iñigo Lavado. Cocinero: Yo no soy un artista, yo tengo una empresa de servicios
2010-07-30
Iñigo Lavado. Sukaldaria: Ni ez naiz artista, nik zerbitzu enpresa bat daukat
2010-07-30
Teresa del Valle. Presidenta del XVII Congreso de Estudios Vascos: El XVII Congreso de Estudios Vascos es reflexión en el presente para abrir líneas de actuación hacia el futuro
2009-11-13
Teresa del Valle. Eusko Ikaskuntzaren XVII. Kongresuko Lehendakaria: Eusko Ikaskuntzaren XVII Kongresua orainaldian lan egitea da etorkizunera begira jardunbideak abiatzeko
2009-11-13
Javier Retegui. Presidente de Eusko Ikaskuntza: Vivimos con estructuras de organización de la sociedad absolutamente iguales, como si no hubiera ocurrido nada con el cambio tecnológico
2008-12-19
Xabier Retegi.Eusko Ikaskuntzako Lehendakaria: Gizarte antolakuntzako egitura guztiz berdinekin bizi gara, aldaketa teknologikoarekin ezer gertatu ez balitz bezala
2008-12-19
Javier Retegui. President of Eusko Ikaskuntza: We are living with exactly the same social organisational structures as before, as if nothing had happened with the technological changes
2008-12-19
Luis Irizar. Cocinero: El vasco es tradicional, pero se abre a conocer otras cocinas y es muy curioso
2008-10-03
Luis Irizar. Sukaldaria: Euskalduna tradiziozalea da, baina beste sukaldaritza batzuk ezagutzeko prest egoten da eta jakin-min handia du
2008-10-03
Luis Irizar. Chef: Basque people are traditional, but they are open to discovering other cuisines
2008-10-03
Andoni Luis Aduriz. Cocinero del restaurante Mugaritz: Si te digo la verdad, no me gustaría que me dieran la tercera estrella Michelin
2007-03-23
Andoni Luis Aduriz. Mugaritz jatetxeko sukaldaria: Egia esan, hirugarren Michelin izarra ez ematea gustatuko litzaidake
2007-03-23
Joseba Azkarraga. Consejero de Justicia, Empleo y Seguridad Social: Estamos ante un grave problema, la siniestralidad laboral, frente al que sólo cabe seguir trabajando y esperar el esfuerzo de todos los agentes socioeconómicos
2005-03-04
Joseba Azkarraga. Justizia, Enplegu eta Gizarte Segurantzako sailburua: Laneko ezbeharren arazoa larria da, baina egin dezakegun gauza bakarra lanean jarraitzea eta eragile sozio-ekonomiko guztiei ahaleginak egin ditzatela eskatzea da
2005-03-04
Jakes Casaubon. Ikerlea: Ni naiz ikerle xume bat, euskal kultura maite dut, ene bizi guzia hortan lehiatzen naiz, bainan egiten dut apalki
2004-11-19
Jakes Casaubon. Chercheur: Je suis un simple chercheur, j'aime le Pays basque et sa culture, j'y ai consacré ma vie, mais je l'ai fait modestement
2004-11-19
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