Anoak estimatzerakoan doitasun maila: elikagaien formek duten eragina

Osasunaz. Cuadernos de Ciencias de la Salud

Ansótegui Alday, Laura
; Arroyo Izaga, Marta
; García Bediaga, Naiara
; Martínez de la Pera, Concepción
; Rocandio Pablo, Ana María

Argitalpen urtea:
2009
Argitalpen tokia:
Donostia-San Sebastián
ISSN:
1989-2012

pdf jaitsi

Laburpena

Ikerketa lan honen helburua entrenamendu programa baten ondoren elikagaien formek, anoak estimatzeko garaian duen eragina baloratzea da. Doitasun baxuenarekin estimaturiko elikagai amorfoak izan ziren, bai entrenamendu aurretik zein ondoren. Estimazioan eginiko akatsak txikitu egin ziren entrenamenduaren ondoren elikagai solido eta likidoetan, nahiz eta hilabete batzuk igaro ondoren akats hauek areagotu.
Partekatu
Facebook Twitter Whatsapp

Buscador

Bilaketa aurreratua