Anoak estimatzerakoan doitasun maila: elikagaien formek duten eragina

Ansótegui Alday, Laura
; Arroyo Izaga, Marta
; García Bediaga, Naiara
; Martínez de la Pera, Concepción
; Rocandio Pablo, Ana María
- Argitalpen urtea:
- 2009
- Argitalpen tokia:
- Donostia-San Sebastián
- ISSN:
- 1989-2012
Laburpena
Ikerketa lan honen helburua entrenamendu programa baten ondoren elikagaien formek, anoak estimatzeko garaian duen eragina baloratzea da. Doitasun baxuenarekin estimaturiko elikagai amorfoak izan ziren, bai entrenamendu aurretik zein ondoren. Estimazioan eginiko akatsak txikitu egin ziren entrenamenduaren ondoren elikagai solido eta likidoetan, nahiz eta hilabete batzuk igaro ondoren akats hauek areagotu.Erregistratu eta jaitsi Eusko Ikaskuntzaren argitalpenak
Erregistratuta nago. Kontura sartu