Consumo, dieta y nutrición de gripos populares. La alimentación durante la industrialización de Vizcaya

Nutrición, alimentación y salud: confluencias antropológicas

PÉREZ CASTROVIEJO, Pedro M.

Argitalpen urtea:
2000
Argitalpen tokia:
Donostia-San Sebastián
ISBN:
84-8419-962-2
ISSN:
1137-439X

pdf jaitsi

Laburpena

Artikulu honek Bilboko Erruki-etxe (Santa Casa de Misericordia) ongintza instituzioaren elikadura-esperientzia biltzen du. Elikagaien kontsumoa eta horien banaketa (dieta) aztertzen da, bai eta elikadura-errazioen nahikotasun-maila ere baloratu egiten da, azterketa bromatologiko egokiaren bidez. Erreferentzia horiek, ahal den neurrian, kanpoko ingurunearekin konparatzen dira, langileen bizipenekiko antzekotasunak bilatu nahiaz.
Partekatu
Facebook Twitter Whatsapp

Buscador

Bilaketa aurreratua