La investigación científica en el queso Idiazabal

Albisu Aguado, Marta
; Nájera Ortigosa, Ana Isabel
; Pérez Elortondo, Francisco José
; Renobales, Mertxe de
; Rodríguez Barrón, Luis Javier
; Ruiz de Gordoa Arroniz, Juan Carlos
; Virto Lecuona, Maria Dolores
- Argitalpen urtea:
- 2008
- Argitalpen tokia:
- Donostia-San Sebastián
- ISSN:
- 0212-7016
Laburpena
Idiazabal gaztari buruzko zientzia-azterketa ugari egin izan dute azken 15 urteotan. Azterketa horiek agerian utzi dituzte gaztaren kalitatea eragiten duten eragileak, bai zentzumen-ezaugarrien aldetik baita higienearen eta osasunaren ikuspegitik ere, gazta egiteko prozesuan zein gazta heltzeko hilabeteetan zehar. Eragile horien artean, artisautza-gatzagia eta ardien elikadura azpimarratu ditzakegu.Erregistratu eta jaitsi Eusko Ikaskuntzaren argitalpenak
Erregistratuta nago. Kontura sartu